Over GRS Infragroep

Over GRS Infragroep

Wat we doen, doen we goed. Die kwaliteit zie je terug in het eindresultaat, maar ook in het verloop van het proces. We hebben zicht op het grote geheel en investeren in een soepele samenwerking met alle betrokken partijen. Die aandacht voor communicatie zorgt er niet alleen voor dat het prettig werken is met ons, maar levert je vaak ook tijdswinst en kostenbesparing op.

Verbinden, adviseren en uitvoeren

Sloopwerk, grondwerk, rioolwerk en straatwerk zijn vaak onderdeel van complexe infrastructurele en civieltechnische projecten. Projecten waarbij veel personen betrokken zijn, in veel verschillende rollen. Dat maakt het proces soms onnodig ingewikkeld. Dan zeggen wij graag: ‘Laat het maar aan ons over. Wij regelen het.’ En dat werkt. Minder schakels, sneller resultaat en tevreden klanten. Wat wil je nog meer?

Maatwerk en vakmanschap

Ons verantwoordelijkheidsgevoel is groot. Geen enkele opdracht is voor ons ‘zomaar een klus’. Sloopwerk, grondwerk, rioolwerk en straatwerk vragen om maatwerk en vakmanschap, en dat leveren wij. Niet voor niets werken we graag in Kaag en Braassem en omstreken. We kennen de partners, we kennen het gebied en we kennen de projecten. Bovendien worden we er blij van om mooie werken terug te zien in onze eigen leefomgeving.

GRS Infragroep is het bedrijf van Guido Stokman en Rolf Speelman.

Ik ben Guido

Bel je GRS Infragroep, dan heb je grote kans dat je mij aan de lijn krijgt. Werken aan goede relaties met samenwerkingspartners, op bezoek gaan bij een werk, adviseren over de volgende stap in een project, oplossingen vinden voor werken die niet standaard zijn en de juiste partijen bij elkaar brengen: daar krijg ik energie van.

Ik ben Rolf

Met ruim twintig jaar ervaring in de grond-, weg- en waterbouw, waarvan de afgelopen tien jaar voornamelijk in de elementenverhardingen, ben ik de straatwerkspecialist van GRS Infragroep. Of dat nu machinaal of met de hand is. Je vindt mij vaak op onze grotere, meerjarige projecten. Een goede werksfeer en tevreden klanten, dat vind ik erg belangrijk. Ik vind het dan ook heel gaaf dat klanten regelmatig bij ons terugkomen met nieuwe projecten. Een prachtig compliment voor ons werk!

Over GRS Infragroep
Over GRS Infragroep

Bel mij terug

Heb je een vraag, opmerking of wil je meer informatie? Verstuur je gegevens via het formulier, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.