Diensten

Aannemers in infrastructurele en civieltechnische projecten zijn vaak gespecialiseerd in één vakgebied. GRS Infragroep biedt het hele pakket. Je kunt bij ons terecht voor al je sloopwerk, grondwerk, rioolwerk en straatwerk. En dat niet alleen: je vindt in ons een professionele speler met een sterke visie op samenwerking en het uitvoeren van een project van A tot Z.

Lopende projecten

Projecten van groot tot klein. Voor gemeenten, bedrijven en particulieren. Klussen die we in een paar weken klaren, en meerjarige werken. Het portfolio van GRS Infragroep is groot en divers.

De partner voor infrastructurele en civieltechnische projecten

Diensten van GRS Infragroep
Diensten van GRS Infragroep

Over GRS Infragroep

Wat we doen, doen we goed. Die kwaliteit zie je terug in het eindresultaat, maar ook in het verloop van het proces. We hebben zicht op het grote geheel en investeren in een soepele samenwerking met alle betrokken partijen. Die aandacht voor communicatie zorgt er niet alleen voor dat het prettig werken is met ons, maar levert je vaak ook tijdswinst en kostenbesparing op.

Bel mij terug

Heb je een vraag, opmerking of wil je meer informatie? Verstuur je gegevens via het formulier, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.